Services

Vores service

Hvad kan vi tilbyde?

På vores autoværksted vil du opleve, at personalet er specialister indenfor reparation, service, skadeservice og pladearbejde. Vi lægger stor vægt på kontinuerlig uddannelse og kurser, samt optimering af værkstedets processer.

Eco Auto - Værksted

Forsikringsskader

Hos Eco Steam Auto udfører vi reparation af forsikringsskader ved alle forsikringsselskaber

Klargøring

Hos Eco Steam Auto udfører vi både klargøring til syn på personbuler og varebiler. Kontakt os idag   

Aircon/klimaanlæg

Reparation af aircon

Brug for service eller reparation af aircon/klimaanlæg? Så kontakt os idag.

Fejlfinding og diagnose test

Hos Eco Steam Auto kan vi tilbyde hurtig fejlfinding og diagnosticering af bilens elektriske system og elektronik. Vi bruger den nyeste teknologi.

stenslag, udskiftning af forrude

Reparation af stenslag og udskiftning af frontruder

Et stenslag skal altid repareres, hvis din bilrude bliver ramt. Hvis ikke du får det repareret, kan det nemlig udvikle sig til større revner

4-Hjuls udmåling

Er du i tvivl om din bil er sporet korrekt, eller har du spørgsmål om 4-hjulsudmåling og sporing, så er du velkommen til at kontakte eller besøge vores værksted i Rødovre

Vi er dæk importør

Eco Steam Auto er din importør af dæk samt fælge og leverer mærker Lassa Dæk. Vi tilbyder Dækskift til skarpe priser - Kontakt os i dag

Taxaernes foretrukne partner

Eco Steam Auto har mange års erfaring i reparation & service af taxa biler. Gennem årene har vi serviceret mange tilfredse kunder. 

Få service og reparation

 Om det er tid til et serviceeftersyn på din bil eller om du har behov for at få repareret noget, garanterer vi dig, at du får den bedste service. 

Brug for hjælp ?

Kontakt os hvis i har spørgsmål

Book tid online eller telefonisk

Trænger din bil til et serviceeftersyn? Skal den repareres på vores mekaniske værksted? Melder den en fejl, eller har den fået en skade? Vi er et certificeret værksted  og sikrer kvalitet i alt, hvad vi gør — uanset hvilket bilmærke vi arbejder på. Det sikrer tryghed og grundighed ned til mindste detalje.

Kun erfarne & faglærte mekanikere

BESØG VORES AUTOVÆRKSTED I RØDOVRE OG BLIV MØDT AF FAGLÆRTE MEKANIKERE

Hos Eco Steam Auto klargører, servicerer og vedligeholder vi alle vores biler – Inklusiv din. 

Hos Eco Steam sælger vi også biler, og da vi har vores eget autoværksted,  giver det os mulighed for at sikre kvaliteten af din kommende bil. Vores brugte biler er serviceret og klargjort, så du er godt kørende når du forlader vores lokaler i Rødovre.

Værksted i Rødovre

Hvis uheldet dog skulle være ude, så ved vores mekanikere, Rødovres fineste, at det er vigtigt for dig at få din bil tilbage så hurtigt som muligt – i perfekt stand. Vi gør os derfor umage, for at tage godt imod dig og din bil, lige fra du træder ind af døren, og til har fået din bil retur. 

Erfarne medarbejder

På autoværkstedet i Rødovre, vil du blive mødt af autoriseret personale, med massere af erfaring i reparation, vedligeholdelse og servicering af biler – brugte som nye. Derfor ved vi også, hvad du forvente af vores biler. Skulle det vise sig, at der er en mangel, sikre vi at det bliver løst.